Nuoret

Kevään 2019 ohjelma!  Isostoiminnan löydät täältä!

Rovastikunnallisen retken 5.1. lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä!

Tämä on Lohjan kantaseurakunnan nuorisotyön sivu. Nummen ja Pusulan alueiden toiminta löytyy omilta sivuilta:

Nummen ja Pusulan alueen nuoret

Ajankohtaista:

Retki Uusi alku -tapahtumaan tammikuussa! Esiintymässä mm. kls. Lisätiedot retkestä ja ilmoittautuminen täällä!  Lisätiedot tapahtumasta: www.uusialku.fi

Lindkullan viikkotoiminta on joulutauolla. Joulutauko keskeytyy torstaina 20.12. nuortenillalla, jonka jälkeen Lindkulla on auki taas vuonna 2019.

Toiminta 2018-2019:

Nuortenillat joka torstai klo 15-20:

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja  nuorisotalo Lindkullassa (Karstunraitti 4). Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin, viettämään aikaa ja touhuamaan yhdessä. Olet tervetullut!

Toimintatiistait kun ei ole isoskoulutusta klo 18-20:

Toimintatiistaissa teemme jotain yhdessä Lindkullassa: pelaamme, kokkaamme, askartelemme, syömme yms. mitä Nuorten hallitus keksii. Infoamme teemasta muutama päivä ennen tiistaita somekanavissamme. Tervetuloa tekemään! Isoskoulutuspäivät löydät täältä.

Retrolauantait 19.1., 23.2., 30.3., 20.4. & 25.5.

Kaikki on ihan niin kuin ennen ja Lindkullaan pääsee lauantai-iltaisin kolme kertaa syksyllä 2018. Rennoissa ohjelmattomissa illoissa mukana yksi nuorisotyönohjaaja ja nuoria! Tervetuloa olemaan!

Torstain iltakirkko

Nuortenmessu + toivonmessu = Torstain iltakirkko.

Levollinen iltakirkko kaikenikäisille.

Messut ovat torstaisin kello 18:30:

24.1. Pikku Laurissa

28.2. Pyhän Laurin kirkossa

28.3. Pikku Laurissa

25.4. Pyhän Laurin kirkossa

23.5. Pikku Laurissa

Retket ja tapahtumat keväällä 2019:

(Muutokset mahdollisia)

Uusi alku 5.1.

Retki ronttiklubiin Karkkilaan 6.4. Esiintymässä Vanamo

Palmuleiri 12.-14.4.

Kiirastorstaina 18.4. iltakirkko nuortenillan päätteksi  klo 18 Pyhän Laurin kirkossa

Pääsiäisyön messu 20.4. klo 22 Pyhän Laurin kirkossa.

Nuorten pääsiäistapahtuma Lindkullassa 21.4.

Retki ronttiklubiin Nummelaan 24.5. Esiintymässä Topi Hintukaisen johtama rovastikunnallinen Ronttiklubi X -projekti.

Isosten siunaaminen ja koko päivän nuortenilta helatorstaina 30.5.

Lisätietoja varten seuraa näitä nettisivuja, Snappia, Instaa ja Facea!

Isostoiminta:

Tiedot isostoiminnasta löytyvät täältä.

Nuorten aikuisten K18 -toiminta

Oletko jo täyttänyt 18 vuotta tai oletko pian täyttämässä.
Siinä tapauksessa K18-toiminta on juuri sinua varten. K18 -toimintaa tehdään mm. yhteistyössä Lohjan rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa.
Vihdin Nummelan nuorisotila Sankarlassa on K18-toimintaa, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin olet: lohjalaisena, joensuulaisena, helsinkiläisenä hc-kristittynä tai seurakunnasta etääntyneenä, opiskelijana, työssä käyvänä tai työttömänä. Liity mukaan nuorten aikuisten mukavaan joukkoon ja käy kurkkaamassa  http://sankarla.net/nuorille/k18-sankarla/

Ajankohtaista tietoa Lohjan K18-toiminnasta saat seuraamalla Lindkullan fb-sivuja.

Nuorten hallitus:

Tiedot nuorten hallituksesta eli NuHasta löydät täältä.