Nuoret

Nuoret

Tämä on Lohjan kantaseurakunnan nuorisotyön sivu. Nummi-Pusulan alueen toiminta löytyy omilta sivuilta:

Nummen alueen nuoret

Pusulan alueen nuoret

Ajankohtaista:

Torstaina 27.4. toivonmessu on poikkeuksellisesti Mäntynummen seurakuntakodilla (mäntynummentie 17). Messu alkaa klo 18.30. Toivonmessun takia torstaina ei ole Varustamoiltaa.

Toiminta kevät 2017:

Nuortenillat:

Nuortenillat Telakka ja Varustamo ovat nuorten omia olohuoneiltoja  nuorisotalo Lindkullassa. Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin, viettämään aikaa ja touhuamaan yhdessä (Karstunraitti 4). Olet tervetullut!

TELAKKA VARUSTAMO
lauantaisin klo 18-21 torstaisin klo 18-21 (ei messuiltoina)
hengailua, pelailua, kahvia ohjattua toimintaa, hengailua

päätämme illan hartauteen

Nuortenmessut:

Kevään nuortenmessut ovat Pikku Laurissa
torstaisin 2.2., 2.3. ,6.4. ja 4.5. klo 19:00. Lisäksi osallistumme reformaation merkkivuoden juhlamessuun helatorstaina 25.5. klo 10:00 ja sen jälkeiseen kansanjuhlaan.

Tervetuloa messuun!

Haluaisitko osallistua nuorten messujen toteutukseen?
Jos kyllä, niin ota yhteyttä Paulaan  044-3284359, **@**Voit myös nykäistä hihasta!

Toivonmessut:

Osallistumme myös kevään toivonmessuihin Pikku Laurissa torstai-iltaisin  23.3. ja 18.5. klo 18:30

Nuorten pajat

Musiikkipaja Lindkullassa tiistaisin kitaransoitto klo 18-19
ja laulu klo 19-20.

Tanssipaja keskiviikkoisin Mäntynummen srk-keskuksessa klo 18:45-19:30 (os. Mäntynummentie 17)

Pajoihin mahtuu aloittamaan myös nyt kevätkaudeksi. Voit ilmoittautua pajoihin tulemalla paikalle.

Mediapaja Lindkullasssa torstaisin muuttuu projektiluontoiseksi. Seuraa Lindkullan sosiaalisen median kanavia, niin saat tietään kulloinkin ajankohtaisista projekteista.

Nuorisotyöntekijä tavattavissa Lindkullassa torstaisin klo 16:00 alkaen. HUOM! Työntekijän paikallaolo ei ole säännöllistä, vaan siitä ilmoitetaan kunkin torstain osalta facebookissa ja snapchat´issa.

Isosten siunaaminen tehtävään

Sunnuntaina 14.5. klo 10:00 Pyhän Laurin kirkossa.

Nuorten kevätjuhla Lindkullassa

Lauantaina 13.5. klo 15:00 alkaen. Ilta jatkuu Lähetystyön nuotioilllalla Lindkullan pihassa.

Leirit ja retket:

Kevääseen yhdessäoloa ja piristystä tuovat Pääsiäisleiri ja  rovastikunnallinen nuorten leiri. Lisäksi teemme retkiä rovastikunnalliseen Rontti-klubi musiikkitapahtumiin.

Kevään leirit ja retket:

Pääsiäisleiri 13.-15.4.
Nuorten rovastikunnallinen kevätleiri 28.-30.4. , paikka ilmoitetaan myöhemmin
Retki Rontti-klubi musiikkitapahtumaan Karkkilaan lauantaina 1.4.
HUOM! Tämän vuoden e
nsimmäinen Rontti-klubi pe 10.2. klo 19:00 alkaen on Lohjalla seurakuntakeskuksessa

Ilmoittautumisohjeet leireille ja retkille tulee ajallaan Facebookiin ja näille sivuille.

Isostoiminta:

Tiedot isostoiminnasta löytyvät täältä.

Nuorten aikuisten K18 -toiminta

Oletko jo täyttänyt 18 vuotta tai oletko pian täyttämässä.
Siinä tapauksessa K18-toiminta on juuri sinua varten. K18 -toimintaa tehdään mm. yhteistyössä Lohjan rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa.
Vihdin Nummelan nuorisotila Sankarlassa on K18-toimintaa, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin olet: lohjalaisena, joensuulaisena, helsinkiläisenä hc-kristittynä tai seurakunnasta etääntyneenä, opiskelijana, työssä käyvänä tai työttömänä. Liity mukaan nuorten aikuisten mukavaan joukkoon ja käy kurkkaamassa  http://sankarla.net/nuorille/k18-sankarla/

Ajankohtaista tietoa Lohjan K18-toiminnasta saat seuraamalla Lindkullan fb-sivuja.

Nuorten hallitus:

Tiedot nuorten hallituksesta eli NuHasta löydät täältä.