Nuoret

Nuoret

Syksyn 2018 ohjelma! PÄIVITETTY!

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tämä on Lohjan kantaseurakunnan nuorisotyön sivu. Nummi-Pusulan alueen toiminta löytyy omilta sivuilta:

Nummen alueen nuoret

Pusulan alueen nuoret

Ajankohtaista:

Ronttiklubi Open stage pe 19.10. Nummelassa. Ilmaiseen kuljetukseen Lohjalta ilmoittaudut täällä.

Tule esittämään taitojasi musiikin, tanssin, stand upin, sketsin, shown tai jonkun muun saralla ja nouse Ronttiklubin lavalle. Kaikki esiintyjät palkitaan jonka lisäksi arvotaan Maata näkyvissä retki esiintyjien kesken sekä toinen kaikkien paikalla olevien kesken. Esiintyjäilmoittautumiset Jussille 050 5397838 tai **@**

Maata Näkyvissä -retki! Lisätiedot ja ilmoittautuminen 21.10. mennessä täällä.

Lindkullan viikkotoiminnalla on uusi aikataulu! Ovet auki ainakin:

Tiistaisin kun ei ole isoskoulutusta kello 18-20

Joka torstai kello 15-20

La 20.10., 27.10. & 24.11. klo 18-21

Isos- ja kerhonohjaajatoimintaan ilmoittautuminen on edelleen käynnissä! Ilmoittaudu täällä

Toiminta syksy 2018:

Nuortenillat joka torstai klo 15-20:

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja  nuorisotalo Lindkullassa (Karstunraitti 4). Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin, viettämään aikaa ja touhuamaan yhdessä. Olet tervetullut!

Toimintatiistait kun ei ole isoskoulutusta klo 18-20:

Toimintatiistaissa teemme jotain yhdessä Lindkullassa: pelaamme, kokkaamme, askartelemme, syömme yms. mitä Nuorten hallitus keksii. Infoamme teemasta muutama päivä ennen tiistaita somekanavissamme. Tervetuloa tekemään! Isoskoulutuspäivät löydät täältä.

Retrolauantait 20.10., 27.10. & 24.11. klo 18-21:

Kaikki on ihan niin kuin ennen ja Lindkullaan pääsee lauantai-iltaisin kolme kertaa syksyllä 2018. Rennoissa ohjelmattomissa illoissa mukana työkokeilija Toni. Tervetuloa olemaan!

Torstain iltakirkko

Nuortenmessu + toivonmessu = Torstain iltakirkko.

Levollinen iltakirkko kaikenikäisille.

Syksyn messut ovat torstaisin kello 18:30:

30.8. Pikku Laurissa

20.9. Pyhän Laurin kirkossa

25.10. Pikku Laurissa

22.11. Pikku Laurissa

Retket ja tapahtumat syksyllä 2018:

(Muutokset mahdollisia)

Jatkoaika 8.9.

Syysleiri 12.-14.10.

Retki open mic ronttiklubiin Nummelaan 19.10.

Retki Maata näkyvissä festareille Turkuun 16.-18.11.

Nuorten joulujuhla + ronttiklubi 8.12.

Lisätietoja varten seuraa näitä nettisivuja, Snappia, Instaa ja Facea!

Isostoiminta:

Tiedot isostoiminnasta löytyvät täältä.

Nuorten aikuisten K18 -toiminta

Oletko jo täyttänyt 18 vuotta tai oletko pian täyttämässä.
Siinä tapauksessa K18-toiminta on juuri sinua varten. K18 -toimintaa tehdään mm. yhteistyössä Lohjan rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa.
Vihdin Nummelan nuorisotila Sankarlassa on K18-toimintaa, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin olet: lohjalaisena, joensuulaisena, helsinkiläisenä hc-kristittynä tai seurakunnasta etääntyneenä, opiskelijana, työssä käyvänä tai työttömänä. Liity mukaan nuorten aikuisten mukavaan joukkoon ja käy kurkkaamassa  http://sankarla.net/nuorille/k18-sankarla/

Ajankohtaista tietoa Lohjan K18-toiminnasta saat seuraamalla Lindkullan fb-sivuja.

Nuorten hallitus:

Tiedot nuorten hallituksesta eli NuHasta löydät täältä.