Nuoret

Nuoret

Tämä on Lohjan kantaseurakunnan nuorisotyön sivu. Nummi-Pusulan alueen toiminta löytyy omilta sivuilta:

Nummen alueen nuoret

Pusulan alueen nuoret

Ajankohtaista:

Jatkoaikaa ja isoskoulutukseen ilmoittautumista juhlitaan tänä vuonna 9.9. seurakuntakeskuksella Vain riparielämää -teemalla. Laita siis jo kalenteriin. Tervetuloa mukaan!

Toiminta kesä 2017:

Nuortenillat:

Nuortenillat Telakka ja Varustamo ovat nuorten omia olohuoneiltoja  nuorisotalo Lindkullassa. Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin, viettämään aikaa ja touhuamaan yhdessä (Karstunraitti 4). Olet tervetullut!

TELAKKA VARUSTAMO
lauantaisin klo 18-21 torstaisin klo 18-21 (ei messuiltoina)
hengailua, pelailua, kahvia ohjattua toimintaa, hengailua

päätämme illan hartauteen

Nuortenmessut:

ovat tauolla kesän ajan, mutta jatkuvat syksyllä tänne myöhemmin päivitettävän ohjelman mukaisesti.

Toivonmessut:

Osallistumme myös  toivonmessuihin Pikku Laurissa
Messut ovat tauolla kesän ajan, syksyn messut päivitetään tänne viimeistään elokuun aikana.

Leirit ja retket:

Yhdessäoloa ja piristystä tuovat leirit. Syysleiristä ja muista ilmoitamme myöhemmin.

Isostoiminta:

Tiedot isostoiminnasta löytyvät täältä.

Nuorten aikuisten K18 -toiminta

Oletko jo täyttänyt 18 vuotta tai oletko pian täyttämässä.
Siinä tapauksessa K18-toiminta on juuri sinua varten. K18 -toimintaa tehdään mm. yhteistyössä Lohjan rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa.
Vihdin Nummelan nuorisotila Sankarlassa on K18-toimintaa, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin olet: lohjalaisena, joensuulaisena, helsinkiläisenä hc-kristittynä tai seurakunnasta etääntyneenä, opiskelijana, työssä käyvänä tai työttömänä. Liity mukaan nuorten aikuisten mukavaan joukkoon ja käy kurkkaamassa  http://sankarla.net/nuorille/k18-sankarla/

Ajankohtaista tietoa Lohjan K18-toiminnasta saat seuraamalla Lindkullan fb-sivuja.

Nuorten hallitus:

Tiedot nuorten hallituksesta eli NuHasta löydät täältä.