Oppilaitostyö

Oppilaitostyö

Matka kohti omaa itsenäistä elämää on mielenkiintoista, iloista ja samalla raskasta ja epävarmaa. Joskus on hyvä jutella oman elämän tärkeistä asioista.

Mitä, seurakunnan väki oppilaitoksessani?!

Kyllä ja juuri näin. Seurakunnan oppilaitostyöntekijä on säännöllisesti  oppilaitoksissa. Olemme paikalla ilman ihmeellistä ohjelmaa. Kahvikuppi ja juttuseura riittävät. Keskusteluaiheet ovat laidasta laitaan renkaan vaihdosta opinnäytetyöhön tai koulussa jaksamisesta omiin elämän arvoihin.

Laurean ja Luksia Nummentien kampuksella

Pari kertaa kaudessa ruokatauon aikana aulassa hengaamassa

Luksia Toivonkadulla

Pari kertaa kaudessa hengailemassa aulan soffilla ruokatauon aikana

Oppilaitostyöntekijään saat yhteyden:

Mirja (Miiu) Luodes, 050 5264659, **@**

Oppilaitospappi on käytettävissä elämän tavallisissa kysymyksissä, kriiseissä ja vaikkapa ajankohtaisissa perhejuhlissa.

Jos avioliitto, lapsen kaste tai aikuisrippikoulu on ajankohtainen, ota yhteyttä.

Panu Mäkelä, pappi, 044 3284212, **@**

MISTÄ TÄSSÄ SIIS ON KYSE?

AIKAA SINULLE!

Opiskeluaika on yksi ihmisen elämän merkittävimmistä elämänvaiheista. Opiskeluaikana sinusta tulee sinä! Saat ammatin, aloitat oman elämän, otat ja saat vastuuta.

Oma maailmankuva ja elämänkatsomus saavat vahvistusta. Kuva omasta itsestä persoonana, oman alan ammattilaisena ja toisten läheisenä saa uusia puolia ja syvyyksiä.

Oppilaitospappi ja -työntekijä on tavattavissa ja tavoitettavissa. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Parhaiten pääset kasvokkain päivinä, jolloin olemme kampuksella.