Lähde seurakunnan vapaaehtoiseksi Lohjan asuntomessuille 9.7. – 8.8.2021!

Lohjan seurakunnalla on Hiidensalmen asuntomessuilla oma alue, jonne etsitään vapaaehtoisia toimijoita. Kiinnostaisiko sinua tulla viettämään kesäpäivää rantamaisemiin ja kohtaamaan ihmisiä?

Seurakunnan messualueella on kalustettu, ilmastoitu kontti, jossa messuvierailla on mahdollisuus levähtää ja vaikkapa syödä omia eväitään, sisällä tai ulkona. Sisätilassa on nähtävillä seurakunnan toimintaa esittelevä video ja ulkoalueella vierailla on mahdollisuus pelata pihapelejä sään ja tilan mahdollistamissa rajoissa. Alueella on myös kellotapulileikkimökki perheen pienemmille sekä mahdollisesti muuta pienimuotoista ohjelmaa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua ja kykyä kohdata ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan. Mukaan tarvitset reippaan ja avoimen mielen. Jutustelun ohessa kutsut messuvieraita seurakunnan messualueelle tutustumaan seurakunnan toimintaan ja tarvittaessa osallistut pihapeleihin.

Messut ovat avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 10-20. Päivystysvuorot ovat kerrallaan 5 tunnin mittaisia, joista jokaisessa on seurakunnan työntekijä ja vapaaehtoinen (vapaaehtoisten määrää voidaan tarvittaessa lisätä). Ennen messujen avautumista seurakunta järjestää perehdytystilaisuuden, jossa kerrotaan tarkemmin käytännön asioista. Tilaisuuden ajankohta selviää myöhemmin keväällä ja ilmoittautuneet kutsutaan mukaan henkilökohtaisesti.

Työstä saa todistuksen, jota voi hyödyntää esim. työnhaussa.

Jos kiinnostuit messualueella päivystämisestä tai haluat lisätietoja, ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eeva Hietalaan, puh. 044 328 4371 tai eeva.hietala@evl.fi tai asuntomessukoordinaattori Jere Laurilaan, puh. 044 714 3803 tai jere.laurila@evl.fi.