Hyppää kyytiin!

VETURI vertaistukikahvila on vapaaehtoisille paikka tavata toisiaan, vaihtaa kuulumisia, idoida uutta ja verkoistoitua muiden vapaaehtoisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Kahvilan avaa, ja sen emäntänä toimii vapaaehtoistoiminnan koordinaattori. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä.

Veturi on avoinna kerran kuukaudessa (joku kuukauden tiistai kl 17-19). Ajankohdasta ilmoitetaan nettisivuillamme ja paikallislehden "Kirkollisia" -palstalla.

Voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa. Kahvilassa voi piipahtaa muun asioinnin lomassa tai viipyä pidempään. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa! Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori eeva.hietala@evl.fi, 044 3284 371. Ole yhteyksissä Eevaan myös, jos haluat mukaan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan!