Pusulan alueseurakunta

Pusulan alueseurakunta

Keväinen seurakuntamatka Tallinnaan, Sakun ystävyysseurakuntaan ja Turin kukkamarkkinoille 18.-19.5.2018 (n.30hlöä)

Alustava ohjelma

18.05. = perjantai

Klo 6.00 lähtö Pusulan seurakuntatalolta, Marttilantie 1-> klo 6.30 Myllylampi, entinen huoltoasema. Helsingin Länsiterminaalissa mennään Eckerö Linen Finlandia-laivaan, jossa klo 8.30 aloitetaan aamiainen. Laiva lähtee klo 9.00 kohti Tallinnaa, jonne saavutaan klo 11.15. Opas, Katrin Stalde, on satamassa vastassa ja hänen johdollaan käydään n. klo 12.00 puutarhavierailulla. Puutarhan on perustanut entinen kuuluisa puutarhuri Laine Lepp. Kevyt ruokailu Nõmmella. Piipahdetaan katsomaan myös Nõmmen torilla. Iltapäivällä vierailu Sakun seurakuntaan. (Tallinna mnt 8,Saku)Majoitus hotellissa Dzingel, Tallinnassa

19.05. = lauantai

Aamiaisen jälkeen, noin klo 9.00 lähtö Tyrin kukkamarkkinoille. Päivä kukkamarkkinoilla. Klo 18.30 Eckeröllä kotiin, Helsingissä klo 21.00, ajo lähtöpaikoille. Ruokailu laivalla paluumatkalla lisämaksusta 26 €/henkilö.

Hinta: 175 €/henk./2hlön huone (Yhden hlön huone +35€ / hlö)

Hinta sisältää bussi- ja laivamatkat, pe aamiaisen laivalla, majoituksen hotelli Dzingel aamiaisella, liput kukkamarkkinoille ja ohjelmassa mainitut vierailut, opas mukana molempina päivinä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut : Sampo Luukkonen, Pusulan alueseurakunta, **@**, 044 5393939 (ilmoittautuminen ke-su) Vastuullisena matkan järjestäjänä J&M Launokorpi Oy.