Seniorifoorum

Seniorifoorum Lohjan seurakuntakeskus

Ikääntyvien lääketurvallisuus aiheena Seniorifoorumissa

Seniorifoorum 28.2. käsittelee ajankohtaista aihetta vanhusten hoidosta. Asiantuntijavieraana on emeritaprofessori Sirkka-Liisa Kivelä. Hän on Suomessa ensimmäisiä tutkijoita, joka perehtyi vanhustenhoidon tilaan ja nosti siitä metelin. Helsingin Sanomien haastattelussa (8.2.19) hän tuo esiin vakavan huolensa vanhustenhoidon nykytilasta ja vaatii perustuslakiin nojaten vanhuksille ihmisoikeuksia, jotka nyt eivät näytä toteutuvan hoitolaitoksissa riittävässä määrin. Kivelä peräänkuuluttaa hyvän hoidon kriteerejä. Seniorifoorumin teeman mukaisesti prof. Kivelä käsittelee vanhustenhoidon lääketurvallisuutta, erityisesti liiallista lääkkeiden käyttöä. Hänen mukaansa riittävä ulkoilu tuo hyvän unen ilman unilääkkeitäkin.
Tilaisuuden musiikkivieraana on Ortodoksinen kvartetti johtajanaan kanttori Matti Jyrkinen. Ohjelmassa ovat mukana myös past. Anne Huoponen ja Tuomo Mantere, tilaisuutta isännöi Erkki Taivainen.
Tilaisuus pidetään Seurakuntakeskuksessa Sibeliuksenkatu 2. Kahvitarjoilu klo 12 alkaen, ohjelma klo 13. Vapaa pääsy, kahvilippuja ovelta.

Lohja

Pop Up vaatteiden vaihtotori Ojamon seurakuntakodilla

Pop Up VAIHTOTORI
Ojamon seurakuntakodilla, Kartanonkuja 1
ke 20.3. klo 18-20
to 21.3. klo 12-15
pe 22.3. klo 11-13

Näinä aikoina
voit tuoda puhdasta + ehjää + käytännöllistä vaatetta eteenpäin annettavaksi
hakea itsellesi tarpeellista ja sopivaa.
Jäljelle jääneet vaatteet toimitetaan seurakunnan vaihtotorille, joka on viikoittain ke klo 14.16 auki Sibeliuksenkatu 2, keskustan diakoniatoimiston yhteydessä tai kierrätyskeskukseen.

Tiedustelut diakoni Eija Alatalo p. 0503777394

Tilaisuus muualla Nummi

Perjantaikahvila Aunentuvassa

Seurustelua ja yhdessäoloa kahvin äärellä. Ohjaajina Riitta Lausteela ja Hilkka Lamberg. Yhteistyössä Nummen alueseurakunta ja Laurentius Lähimmäispalvelu.

Saukkolan toimitila

Martin tupa

Tervetuloa perjantain iltapäiväkahville vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä.