Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa.
Kevätkausi alkaa 14. ja päättyy 13.5 (ei ryhmää viikoilla 8 ja 17). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Evästä Päivään -ruokailu

Karjalohjan Lasikirkko

Seniorikerhon retki

Yhdessäoloa toisten ihmisten ja Jumalan kanssa. Ohjelmassa on kahvittelua, keskustelua eri teemoista, hartautta, musiikkia, askartelua tai vaikkapa retkiä.

Tilaisuus muualla Nummi