Yhteissyntymäpäivät Karjalohja ja Sammatti

Karjalohjan Lasikirkko

Karjalohjan ja Sammatin alueseurakuntien yhteissyntymäpäivät.

Kutsuttuina kaikki 70-, 75-, 80-, 85-, 90- ja yli 90 -vuotta täyttäneet seurakuntalaiset.

Juhlassa ovat mukana aluepastori Heikki Marjanen, diakoni Riikka Karinto sekä kanttori Pia Hemminki. Ohjelmassa mukana Karjalohjan kirkkokuoro ja sopraano Katri Vesimäki.
Olet tervetullut juhlimaan syntymäpäiviä avecin kera. Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat juhlaan viimeistään 22.2. 2019 diakoni Riikka Karinnolle:
sähköpostilla riikka.karinto@evl.fi tai puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 050 3742956

Karjalohja, Sammatti

Karjalohja Sammatti

Sammatin alueseurakunta, Pappilantie 1 Karjalohjan alueseurakunta, Keskustie 30 Ajanvaraus tiistaisin 9-10

Tilaisuus muualla Karjalohja

Kevätretki Pappilanniemeen messun jälkeen

Retken aiheena on hiilivarastojen muodostaminen ja ilmastomuutosta ehkäisevät toimenpiteet. Retkelle järjestetään eväät.