Seurakuntakerho

Pusulan seurakuntatalo

Ikäihmisten leppoisaa yhdessäoloa keskustellen, laulaen -unohtamatta kahvia, hartaushetkeä ja arpajaisia.

klo 13.00 Seurakuntakerho Pusulan seurakuntatalossa. Laurila ja Jurmu. Ikäihmisten oma Seurakuntakerho on paikka, jossa usein mietimme maailman menoa, laulamme tai muistelemme. Mukavaa tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Olisimme ilahtuneita jos saisimme Sinutkin mukaan.

Pusula

Pop Up vaatteiden vaihtotori Ojamon seurakuntakodilla

Pop Up VAIHTOTORI
Ojamon seurakuntakodilla, Kartanonkuja 1
ke 20.3. klo 18-20
to 21.3. klo 12-15
pe 22.3. klo 11-13

Näinä aikoina
voit tuoda puhdasta + ehjää + käytännöllistä vaatetta eteenpäin annettavaksi
hakea itsellesi tarpeellista ja sopivaa.
Jäljelle jääneet vaatteet toimitetaan seurakunnan vaihtotorille, joka on viikoittain ke klo 14.16 auki Sibeliuksenkatu 2, keskustan diakoniatoimiston yhteydessä tai kierrätyskeskukseen.

Tiedustelut diakoni Eija Alatalo p. 0503777394

Tilaisuus muualla Nummi

Perjantaikahvila Aunentuvassa

Seurustelua ja yhdessäoloa kahvin äärellä. Ohjaajina Riitta Lausteela ja Hilkka Lamberg. Yhteistyössä Nummen alueseurakunta ja Laurentius Lähimmäispalvelu.

Saukkolan toimitila

Martin tupa

Tervetuloa perjantain iltapäiväkahville vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä.