Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa.
Kevätkausi alkaa 14. ja päättyy 13.5 (ei ryhmää viikoilla 8 ja 17). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Keskustan diakoniatoimisto

Vaatesoppi

Vaatesoppi; vaatteita omaan käyttöön ilmaiseksi

Ojamon seniorikerho

Ojamon seniorikerhon kevätlaulajaiset, mukana kanttori Timo Saario.

Pusulan seurakuntatalo

Muskari klo 16, lapsikuoro klo 17, kirkkokuoro klo 18

Muskarissa laululeikitään ja soitetaan rytmisoittimin ja 5- kielisin kantelein, lapsikuorossa ja kirkkokuorossa harjoitellaan tuleviin esiintymisiin ja nautitaan yhdessä laulamisesta.