Pääsiäisen sielunmessut konsertti Karjalohjan kirkossa klo.19. W.A Mozart:Requiem,G. Faure:Requiem. Lohjan kaupunginorkesteri,Dominante-kuoro johtaa Seppo Murto

Karjalohjan kirkko

Tervetuloa Requiem-konserttiin!

Pääsiäisen sielunmessut konsertti Karjalohjan kirkossa 19.4 klo. 19. W.A Mozart:Requiem, G.Faure:Requiem. Tuuli Lindeberg sopraano,Katariina Heikkilä altto, Juho Punkeri tenori, Heikki Orama basso, Lohjan kaupunginorkesteri, Dominante-kuoro, johtaa Seppo Murto.
Liput: 25/20 e sis.toimitusmaksut NetTicket, ovelta 30 e.

Karjalohja

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Espanjalainen kitara

Latinalaisen Amerikan musiikkiin erikoistunut kitarataiteilija Janne Lehtinen esittää espanjalaisen Isaac Albénizin musiikkia. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 €, cd-levy 15 €

Pikku Lauri

Avoin perhemuskari

Tervetuloa avoimeen perhemuskariin laulamaan ja leikkimään.

Pusulan kirkko

Paastonajan musiikkihartaus kirkossa Yhteisvastuun hyväksi

Kuoro- ja yksinlaulua ja sellomusiikkia musiikkihartaudessa Pusulan kirkossa. Iltakahvit pikkukirkossa yhteisvastuulle.