Käsityöpiiri Saukkolan seurakuntakodissa

Saukkolan toimitila

Tehdään käsitöitä iloksi itselle ja muille. Osallistua voit myös seurustelemalla ja olemalla mukana.

Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Jaetaan ideoita ja kokemuksia, parannetaan maailmaa ja juodaan hyvät kahvit. Halutessasi voit myös lahjoittaa lankoja tai kankaita. Valmiita tuotoksia lahjoitetaan eteenpäin tai myydään diakonia- ja lähetystyön hyväksi.

Nummi

Pop Up vaatteiden vaihtotori Ojamon seurakuntakodilla

Pop Up VAIHTOTORI
Ojamon seurakuntakodilla, Kartanonkuja 1
ke 20.3. klo 18-20
to 21.3. klo 12-15
pe 22.3. klo 11-13

Näinä aikoina
voit tuoda puhdasta + ehjää + käytännöllistä vaatetta eteenpäin annettavaksi
hakea itsellesi tarpeellista ja sopivaa.
Jäljelle jääneet vaatteet toimitetaan seurakunnan vaihtotorille, joka on viikoittain ke klo 14.16 auki Sibeliuksenkatu 2, keskustan diakoniatoimiston yhteydessä tai kierrätyskeskukseen.

Tiedustelut diakoni Eija Alatalo p. 0503777394

Tilaisuus muualla Nummi

Perjantaikahvila Aunentuvassa

Seurustelua ja yhdessäoloa kahvin äärellä. Ohjaajina Riitta Lausteela ja Hilkka Lamberg. Yhteistyössä Nummen alueseurakunta ja Laurentius Lähimmäispalvelu.

Saukkolan toimitila

Martin tupa

Tervetuloa perjantain iltapäiväkahville vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä.