Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa.
Kevätkausi alkaa 14. ja päättyy 13.5 (ei ryhmää viikoilla 8 ja 17). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Motoristikirkko

Tervetuloa motoristikirkkoon!

Kärkölän kirkko

"Suven suloa"- kesäkonsertti Kärkölän kyläkirkossa

Lohjalaissopraanon ja pusulalaispianistin hienoa yhteismusisointia kauniissa Kärkölän maalaismiljöössä.