Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri / Pirjo Riikonen 050 358 9943

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskustellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan, Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 050 3589 943.

Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Keskustan lähetyspiiri

Rukous ja ylistys. Miten apostoli Paavali opasti uusia seurakuntia kirjeissään. Pohdimme yhdessä, miten rukoilla eri lähetyskohteiden puolesta, kuten kristillisen SAT-7-sateliittitelevision farsinkielinen kanavan toiminta (SANSA). Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Kirkon esittely

Neitsyt Maria taivaan kuningatar, Maria-aihe Pyhän Laurin kirkon maalauksissa (15. 8. Neitsyt
Marian taivaaseen ottamisen juhlapäivä), esittelijänä Simo Jouhi
Pop up Kahvila-Tapuli avoinna kello 17-20. Esittely kello 18 alkaen.

Lohjan seurakuntakeskus

Keskustan lähetyspiiri

Lähetys - rakkautta, elämää, työtä. Miten toteutui apostoli Paavalin työ uusien seurakuntien perustamisessa? Tutustumme myös nimikkokohteeseen, Lähetysyhdistys Kylväjän Uzirpurin koulukeskukseen Bangladeshissa. Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!