Messu Pusulan kirkossa

Pusulan kirkko

Luukkonen, Kuoppala, Laurila, avustajat Kuntsi ja Silander, Kaatuneitten muistopäivä, Seppeltenlasku sankarihaudoille, kirkkokahvit seurakuntatalolla, Messussa mukana Nummi-Pusulan mieslaulajat johtajanaan Hannele Solala. Syysviirun väkeä kirkkoon tuovat Lähetystyön ystävät. Tervetuloa!

Pusula

Karjalohjan kirkko

Messu Karjalohjan kirkossa

Tervetuloa! Sunnuntain aiheena on "Taivaan kansalaisena maailmassa".

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Messu

Uudenmaan Rintamaveteraanien kirkkopyhä. Messun jälkeen seppeleenlasku sankarivainajien muistomerkille ja juhla seurakuntakeskuksessa, mukana juhlassa Laurin Laulajat ja Kaartin soittokunta.