Juhannusjuhla

Saarikon leirikeskus

Juhannuksen vietto seurakunnan leirikeskuksessa

Tule viettämään juhannusjuhlaa yhdessä kesäisen luonnon ympäröimänä. Ohjelmassa puhetta, yhteislauluja sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto.

Juhannussauna lämpiää
Ei ole ennakkoilmoittautumista
Makkaraa tarjolla, vapaaehtoisen maksun tulot lähetystyölle.

Ilmainen bussikuljetus Saarikkoon:
1. auto: lähtö Kirkniemen as klo 17-Risti-Virkkalan kirkon pysäkki-pistetalot-Helsingiuksentie-Välitie-Lammentie-Maksjoentie-Ojamo-kirkkokenttä klo 17.30 -Ratakatu-Lohja as-Venteläntie-Mäntynummentie-Lohjanharjuntie-Myllylampi-Turuntie-Vanhakylä-Saarikko.
2. auto: lähtö Karstu klo 17-Paloniemi-Rajaportti-Routio-Salmenmäentie-Vanha Routio-Tuulimyllynkuja-kirkkokenttä klo 17.30 -Lempola-Lehmijärventie-Saarikko. Paluukuljetus n. klo 21 Saarikosta samoja reittejä vastapäivään.

Lohja

Lohjanportin seurakuntakoti

Perhekerho

Mukavaa yhdessäoloa.

Metsolan seurakuntakoti

Perhekerho

Mukavaa yhdessäoloa perheille maanantaisin klo 9-11.30. Puistokatu 11-13, 08150 Lohja

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

HIPPUSET

Hippusissa 1-2-vuotias pääsee touhuilemaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Pakkaa reppuun tossut ja touhukas mieli!