Lohjan seurakuntakeskus

Namibia - maksoi mitä maksoi. Vieraana pastori Leena Lehtinen, lähetyssuvun lapsi, joka kertoo Namibian kirkon todellisuudesta ja kohtaamisista siellä. Ajankohtaiskatsaus Suomen Lähetysseuran tukemiin uusiin raamatunkäännöstöihin ndongan ja kwanjaman kielille. Alli Brummer johdattelee keskustelua. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Kahvitarjoilu.

Lohja

Keskustan lähetyspiiri

Rukous ja ylistys. Miten apostoli Paavali opasti uusia seurakuntia kirjeissään. Pohdimme yhdessä, miten rukoilla eri lähetyskohteiden puolesta, kuten kristillisen SAT-7-sateliittitelevision farsinkielinen kanavan toiminta (SANSA). Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Kirkon esittely

Neitsyt Maria taivaan kuningatar, Maria-aihe Pyhän Laurin kirkon maalauksissa (15. 8. Neitsyt
Marian taivaaseen ottamisen juhlapäivä), esittelijänä Simo Jouhi
Pop up Kahvila-Tapuli avoinna kello 17-20. Esittely kello 18 alkaen.

Keskustan lähetyspiiri

Lähetys - rakkautta, elämää, työtä. Miten toteutui apostoli Paavalin työ uusien seurakuntien perustamisessa? Tutustumme myös nimikkokohteeseen, Lähetysyhdistys Kylväjän Uzirpurin koulukeskukseen Bangladeshissa. Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!