Nummen ja Pusulan alueen saunailta Iloitussa klo18-20.30

Iloitun leirikeskus

Saunailtaan kutsutaan erityisesti maatalouden parissa toimivia keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Mukana Luukkonen ja alueneuvoston väkeä.

Saunailloissa keskustellaan ja pohditaan ajankotaisia asioita seurakunnan näkökulmasta. Saunat ovat avoinna ja makkarat paistellaan kesäillassa. Ilta päätetään virteen, hartauteen ja rukoukseen.

Nummi, Pusula

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.