Keskustan lähetyspiiri

Lohjan seurakuntakeskus

Rukous ja ylistys. Miten apostoli Paavali opasti uusia seurakuntia kirjeissään. Pohdimme yhdessä, miten rukoilla eri lähetyskohteiden puolesta, kuten kristillisen SAT-7-sateliittitelevision farsinkielinen kanavan toiminta (SANSA). Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Kahvitarjoilu.

Lohja

Tilaisuus muualla Sammatti

Sammatin kesätori klo 10-14

Sammatin kesätori Salen edessä. Arpajaisvoittoja ja myytäviä tuotteita, mm leivonnaisia, vastaanotetaan,
yhteys Kaisa Rinne puh 050 3774308

Lohjan seurakuntakeskus

Keskustan lähetyspiiri

Lähetys - rakkautta, elämää, työtä. Miten toteutui apostoli Paavalin työ uusien seurakuntien perustamisessa? Tutustumme myös nimikkokohteeseen, Lähetysyhdistys Kylväjän Uzirpurin koulukeskukseen Bangladeshissa. Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Pusulan kirkko

Messu Pusulan kirkossa

Mukana Lähettiperhe Lehtinen. Tule toivottamaan lähettiperheemme tervetulleeksi takaisin Suomeen Etiopiassa tehdyn työn jälkeen. Kirkkokahveilla lisää kuulumisia.