Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Iloitun leirikeskus

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.

Ti 27.8. Virkistyspäivä Iloitussa Virkistyspäivä Iloitussa klo 11-14 Saukkolan työkeskuksen ja Etevan asumispalveluiden asukkaille Nummella ja Pusulassa. Järj. Nummen ja Pusulan Diakoniatyö

Nummi, Pusula

Diakoni

Roution diakoniatoimisto, Kalliomäentie 2 ajanvaraus ja tavoitettavissa varmimmin tiistaisin k ello 9-10

Mäntynummen seurakuntatalo

Laurin sisarukset

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Virkkalan kirkko

Kun elämä satuttaa -konsertti

Yhteinen usko ja laulaminen yhdistävät baritoni Jorma Elorinteen ja hänen lapsenlapsensa Ida Lopandan. Säestäjänä diplomipianisti Ilmari Räikkönen.

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.