Pusulan ja Nummen virkistyspäivä kotihoidon asiakkaille, yksin asuville ikäihmisille ja ja Sotiemme veteraaneille

Iloitun leirikeskus

Tule mukaan yhteiseen päivätuokioon kuulumisia vaihtamaan, laulamaan ja hiljentymään hengellisten asioiden äärelle. "Sun rakkautes liekki sytytä rintaamme, luo meihin uusi mieli, pois poista murheemme". (Virsi 571: 4)

Virkistyspäivä Iloitussa yksin asuville ikäihmisille ja kotihoidon asiakkaille sekä Sotiemme Veteraaneille klo 11-14.
Yhdessäoloa, keskustelua, papin tervehdys, yhteislaulua unohtamatta. Lounas ja kahvit.
Järj. Pusulan ja Nummen alueseurakuntien diakoniatyö

Nummi, Pusula

Nummi

Nummen alueseurakunta, Rauhanpolku 8 Ajanvaraus ja varmimmin tavoitettavissa tiistaisin 9-11

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Iloitun leirikeskus

Ompeluseuran aloitus Iloitussa

Ompeluseuran syyskausi alkaa puheen porinan ja uusien töiden suunnittelulla alkuun.

Virkkalan kirkko

Handarbetscafe

Kom med och handarbeta i glatt sällskap