Kirkkokuoron harjoitus klo 17.30-19

Pikku Lauri

Lohjan kirkkokuoron syyskausi käynnistyy

Paikkakuntamme vanhin ja perinteikkäin kuoro, Lohjan kirkkokuoro, aloittaa 129.toimintavuotensa. Kuorossamme laulaa tällä hetkellä liki 40 laulajaa ja otamme mukaamme mieluusti myös uusia laulajia kaikkiin stemmoihin. Seurakunta tarjoaa hyvät harjoitteluolosuhteet ja erinomaisen esiintymistilan Pyhän Laurin kirkossa sekä riittävän taloudellisen tuen kuoron toiminnan pyörittämiseksi. Jos omaat hyvän sävelkorvan ja haluat tietää enemmän toiminnastamme, tule harjoituksiimme katsomaan, mistä on kyse. Voit myös rimpauttaa kuoron johtajalle, Timo Saariolle ja tiedustella kirkkokuoroon liittyvistä asioista 044-3284315.

Lohja

Pusulan seurakuntatalo

Seurakuntakerho

Yhdessäoloa, keskustelua, laulua, kahvia, hengellisyyttä unohtamatta.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Adventtivesper

A. Maasalon perinteinen Adventtivesper. Tervetuloa laulamaan yhdessä Hoosiannaa!

Pusulan seurakuntatalo

Jouluinen Seurakuntakerho

Tule mukaan! Vietämme ikäihmisten Seurakuntakerhoa jouluisen hartauden, juttelun, laulujen ja riisipuuron äärellä.