Muskari klo 16, lapsikuoro klo 17 ja kirkkokuoro klo 18

Pusulan seurakuntatalo

Muskarissa laululeikitään ja soitetaan rytmisoittimia ja kanteleita, lapsikuorossa ja kirkkokuorossa iloitaan yhdessä laulamisesta ja valmistellaan ohjelmistoa tuleviin esiintymisiin.

Muskari klo 16, lapsikuoro klo 17 ja kirkkokuoro klo 18

Pusula

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.