Päiväkahvit papin kanssa

Tervetuloa kahville papin kanssa Cafe Lauriin!

Istahda hetkeksi papin ja muiden kahvittelijoiden kanssa jutustelemaan sinua kiinnostavista tai sinulle tärkeistä asioista. Piia-pappi on tavattavissa päiväkahvin merkeissä Cafe Laurissa (Kauppakatu 16). Kahvit omakustanteisesti.

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.