Pikku Laurin Muruset

Pikku Lauri

Murusissa, sinä 2-3-vuotias ja oma aikuisesi vietätte mukavaa yhteistä aikaa yhdessä touhuten. Pakkaa mukaasi reipasta mieltä ja omat jumppatossut.

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.

Virkkalan kirkko

Pyhäkoulu