BachHour - Kreeta-Julia Heikkilän konsertti klo 17

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

BachHour - Bachin sooloviulusonaattien -ja partotojen konserttikokonaisuus. Kyseessä on viulutaitelija Kreeta-Julia Heikkilän konserttisarja, joiden pitopaikka käsittää Uudenmaan alueen keskiaikaiset kivikirkot.

Bachin kuuden viulusonaaatin ja partitan kokonaisuus jaetaan niin, että jokainen konsertti sisältää yhden sonaatin ja yhden partitan kestäen tunnin verran pienellä väliajalla. Bachin sooloviulumusiikin kokonaisesitykset ovat harvinaista kuultavaa Suomessa. Konsertit tarjoavat meditatiivisen, tunnin mittaisen hetken koruttomissa kivikirkoissa, joiden akustiikka sopii Bachin musiikkiin erinomaisesti.

Virkkalan kirkko

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Collegium Musicumin ja klarinettitaiteilija Johan Cantelin konsertti klo 18

Collegium Musicumin ja klarinetisti Johan Cantelin konsertti. Ohjelmassa mm Lars erik Larssonin concertino klarinetille ja jousille