Kun elämä satuttaa -konsertti

Kun elämä satuttaa -konsertti Virkkalan kirkko

Yhteinen usko ja laulaminen yhdistävät baritoni Jorma Elorinteen ja hänen lapsenlapsensa Ida Lopandan. Säestäjänä diplomipianisti Ilmari Räikkönen.

Kun elämä satuttaa -konsertissa kuullaan Jorma Elorinteen laulamana:
Pekka Simojoen Hymni
Jukka Salaisen Saviruukku
Kari Tikan Armolaulu
Mika Piipaisen Meren tiedän
Albert H. Malottein Isä meidän
Ilmari Hamikaisen Maan korvessa
ja Kristallivirta

Ida Lopandan laulamana konsertissa kuullaan hänen omia sanoituksiaan ja sävellyksiään:
Se on tänään tai ei milloinkaan
Äiti
Kyllä isä meitä kantaa
Taivaan isältä
Ikuisesti

Laulujen lomassa Jorma ja Ida vaihtavat mielipiteitä ja kertovat miten Jumala on johdattanut monien vaikeuksien läpi.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 5€

Lohja, Virkkala

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.