Kun elämä satuttaa -konsertti

Kun elämä satuttaa -konsertti Virkkalan kirkko

Yhteinen usko ja laulaminen yhdistävät baritoni Jorma Elorinteen ja hänen lapsenlapsensa Ida Lopandan. Säestäjänä diplomipianisti Ilmari Räikkönen.

Kun elämä satuttaa -konsertissa kuullaan Jorma Elorinteen laulamana:
Pekka Simojoen Hymni
Jukka Salaisen Saviruukku
Kari Tikan Armolaulu
Mika Piipaisen Meren tiedän
Albert H. Malottein Isä meidän
Ilmari Hamikaisen Maan korvessa
ja Kristallivirta

Ida Lopandan laulamana konsertissa kuullaan hänen omia sanoituksiaan ja sävellyksiään:
Se on tänään tai ei milloinkaan
Äiti
Kyllä isä meitä kantaa
Taivaan isältä
Ikuisesti

Laulujen lomassa Jorma ja Ida vaihtavat mielipiteitä ja kertovat miten Jumala on johdattanut monien vaikeuksien läpi.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 5€

Esittelyt:

Baritoni Jorma Elorinne on opiskellut Sibelius-Akatemiassa, jossa hän on suorittanut yksinlaulun diplomitutkinnon ja valmistunut laulupedagogiksi ja oopperalaulajaksi. Opintojaan Elorinne on täydentänyt Italiassa ja Saksassa. Vuodesta 2002 Elorinne on toiminut Lohjan Laulupäivien taiteellisena johtajana. Elorinne on vieraillut Kansallisoopperassa ja Savonlinnan Oopperajuhlilla usean vuoden ajan erilaisissa rooleissa.

Ida Lopanda on 5 lapsen äiti, joka on laulanut nuoresta pitäen. Jo 5 vuotiaana Ida aloitti lapsibändissä nimeltä The Kids, joka oli koossa vuoteen 2002 asti. Bändin jälkeen Ida laulanut eri tilaisuuksissa; kouluissa ja pienissä tilaisuuksia, sekä sanoittanut ja säveltänyt omia lauluja.

Diplomipianisti Ilmari Räikkönen on suorittanut pianonsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemiassa erinomaisin arvosanoin. Soolokonserttien lisäksi Ilmari Räikkönen konsertoi laulajien kanssa mm. Marika Krook, Johanna Rusanen ja Jorma Hynninen. Räikkönen on esiintynyt Suomen lisäksi Euroopassa, USA:ssa ja Japanissa. Räikkönen toimii Sibelius-Akatemian laulumusiikinosaston tuntiopettajana.

Lohja, Virkkala

Virkkalan kirkko

Virkistyspiiri

Virkistyspiiri ikäihmisille

Karjalohjan Lasikirkko

evästä arkeen -ruokailu

Tule syömään!

Saukkolan toimitila

Käsityöpiiri

Tule mukaan tekemään käsitöitä!