Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Kärkölän kirkko

"Omenapuun varjossa"- konsertti Kärkölän kyläkirkossa

Taidokasta kamarimusisointia kauniissa, kesäisessä Kärkölän kylämiljöössä.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Motoristikirkko

Tervetuloa motoristikirkkoon!

Kärkölän kirkko

"Suven suloa"- kesäkonsertti Kärkölän kyläkirkossa

Lohjalaissopraanon ja pusulalaispianistin hienoa yhteismusisointia kauniissa Kärkölän maalaismiljöössä.