Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Karjalohjan Lasikirkko

Tervetuloa!

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

Monipuolista toimintaa ja rentoa yhdessäoloa perheille.

Virkkalan kirkko

Familjeklubb