Vauvanpäivä

Vauvanpäivä Lohjan seurakuntakeskus

Tule juhlistamaan vauvanpäivää seurakuntakeskukseen koko perheen voimalla. Tapahtumaa toteuttamassa, Lohjan seurakunta, Mll, Aplico, Lohjan musiikkiopisto, Lohjan kaupungin avoimet päiväkodit. Tarjolla pientä purtavaa.

Vauvan päivää vietetään Lohjalla Lohjan seurakuntakeskuksessa osoitteessa Sibeliuksenkatu 2 sekä Petäjäkodilla osoitteessa Mäntynummenkuja 7 a/b.
Mukavaa tekemistä lapsiperheille. Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa.

Lohja

Saukkolan toimitila

Perhekerho

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Karjalohjan Lasikirkko