Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Syyskausi alkaa 19.8 ja päättyy 9.12 (ei ryhmää viikolla 42, 14.10 syysloma). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Mannaa -diakoniaruokailu

Yhteinen aloitus viikolle

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Pusulan seurakuntatalo

Ompeluseura

Ahkera käsityökerhomme Ompeluseura kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin Pusulan seurakuntatalon pienessä yläsalissa.
Jokaiselle mieluisaa käsillä tekemistä ja kahvia. Tervetuloa mukaan!