Sururyhmä

Lohjan seurakuntakeskus

Sururyhmä on tarkoitettu surun jakamiseen ja vertaistukeen sinulle, joka olet hiljattain menettänyt läheisesi.

Ryhmässä on mahdollisuus jakaa surun kokemusta luottamuksellisessa ja turvallisessa ympäristössä. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 30.9 klo 18-19 seurakuntakeskuksen Kobanya-tuvassa. Tule pohtimaan yhdessä kanssamme, olisiko sururyhmä sinua varten. Ensimmäinen kokoontuminen on avoin ja sen jälkeen ryhmään ei oteta uusia jäseniä. Lisätietoja diakoni Tanja Mäkelä p. 0407799363 tai pastori Erica Stick p. 0505267648.

Lohja

Sammatin seurakuntatalo

Lohjan seurakuntakeskus

Seniorifoorumi

Lohjan Seniorifoorumin syyskausi käynnistyy 24.10. klo 13 Seurakuntakeskuksessa aiheella elämän merkityksestä ja sen löytymisestä seniori-ikäisenä. Kun työelämä on jäänyt taakse, elämän arvot ja merkitys saattavat muuttua. Se mikä ennen oli tärkeää, jää ikääntyessä vähemmälle, ja samalla joudumme puntaroimaan oman elämän merkitystä uudelleen.

Nummen seurakuntatalo

Torstaina kirkonmäellä (FM Maria-Liisa Kallio)

Talvisodan presidentti Kyösti Kallio. FM Maria-Liisa Kallio kertoo isovanhempiensa Kyösti ja Kaisa Kallion kirjeenvaihdosta. Kirkonmäellä mukana myös Erkki Kuusanmäki ja Sanna Kuoppala. Kahvitarjoilu.