Ojamon seniorikerho ja Virkkalan virkistyspiirin väki

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

Ojamon seniorikerho lähtee retkelle Virkkalan kirkolle ja virkistyspiirin vieraaksi. Kuljetus Ojamon seurakuntakodilta lähtee klo 13.30. Paluu klo 15.30.
Ohjelmassa kuvia kevään Sofian kulttuurikeskuksen retkeltä ja mukana Jere diakoni.

Lohja

Diakoni

Ojamo, Ojamon seurakuntakoti Ajanvaraus ja varmimmin tavoitettavissa tiistaisin 9-10

Diakoni
Virkkala

Virkkala, Virkkalan kirkko, Virkkalantie 1. Ajanvaraus ja varmimmin tavoitettavissa tiistaisin 9-10. Pusulan diakoniatoimisto, Sentraalitie 5

Sammatin seurakuntatalo

Lohjan seurakuntakeskus

Seniorifoorumi

Lohjan Seniorifoorumin syyskausi käynnistyy 24.10. klo 13 Seurakuntakeskuksessa aiheella elämän merkityksestä ja sen löytymisestä seniori-ikäisenä. Kun työelämä on jäänyt taakse, elämän arvot ja merkitys saattavat muuttua. Se mikä ennen oli tärkeää, jää ikääntyessä vähemmälle, ja samalla joudumme puntaroimaan oman elämän merkitystä uudelleen.

Nummen seurakuntatalo

Torstaina kirkonmäellä (FM Maria-Liisa Kallio)

Talvisodan presidentti Kyösti Kallio. FM Maria-Liisa Kallio kertoo isovanhempiensa Kyösti ja Kaisa Kallion kirjeenvaihdosta. Kirkonmäellä mukana myös Erkki Kuusanmäki ja Sanna Kuoppala. Kahvitarjoilu.