Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Kärkölän kirkko

"Suven suloa"- kesäkonsertti Kärkölän kyläkirkossa

Lohjalaissopraanon ja pusulalaispianistin hienoa yhteismusisointia kauniissa Kärkölän maalaismiljöössä.

Tilaisuus muualla Pusula

Lauluilta Pusulan museon mäellä

Pusula-seuran myyntikoju klo16.00-18.00 sekä klo18.00 Yhteislaulua kanttorin johdolla ja kahvittelua museon pihalla. Sateen sattuessa laulamme museossa sisällä (myyntikojua ei ole sateen sattuessa). Iltahartaus Sampo Luukkonen. Järj. alueseurakunnan musikkityö ja Pusula- seura.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Koulutielle siunaaminen klo 18

Tervetuloa kirkkoon pyytämään siunausta ekaluokkalaisten koulutielle