Yhteiseen pöytään -ilta

Yhteiseen pöytään -ilta Lindkulla

Yhteiseen pöytään kokoonnutaan kerran kuussa lauantaisin, Lindkullassa.

Illan aikana valmistetaan yhdessä lämmin ateria lisukkeineen ja keräännytään yhteiseen pöytään jakamaan ateria ja pala elämää. Iltaan ovat tervetulleita kaikki yhteisestä tekemisestä kiinnostuneet, ruoanlaittokokemusta ei tarvita. Ryhmä kokoontuu kevätkaudella: 14.9, 12.10, 9.11, 14.12, klo 16-19.00, Lindkullassa (Karstunraitti 4). Aterian raakaa-aineet kustannetaan itse, n.6-8€ (rajoitettu osallistujamäärä). Ilmoittautuminen 3 päivää ennen kokoontumista Tea Järviselle, teahjarvinen@gmail.com tai 040 534 88 85.

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.