Asunnottomien yö

Asunnottomien yö Lohjan seurakuntakeskus

Kello 18 sytytetään Asunnottomien yön tapahtuman tulet. Ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille. Tarjolla keittoa ja kahvia, kierrätys- ja lahjoitusvaatteita. Tapahtumassa saat tietoa ja tukea asumisen ja asunnottomuuden kysymyksiin.

Asunnottomien yö tapahtuma alkaa kello 18 Lohjan seurakunnan seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2) ja kirkkokentällä ja päättyy musiikkihartauteen klo 20.Ohjelmassa musiikkiesityksiä, Olavi Sydänmaalakka Mielenterveyden keskusliitosta pitää puheen. Lapsille ja nuorille nuorisobussin nukketeatteriesityksiä, kepparikisat.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Lohjan kaupunki, Lohjan ev.lut. seurakunta, Resurssipankki -hanke, Lohjan mielenterveysseura, Länsi-Uudenmaan Romanit, A-kilta, Martat, Kulttuuripaja, SPR, Apuomena, Lova.

Karjalohja, Lohja, Nummi, Pusula, Sammatti, Virkkala, Svensk verksamhet

Johtava diakoni

Nummentausta, Metsolan seurakuntakoti, Puistokatu 11-13

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

Monipuolista toimintaa ja rentoa yhdessäoloa perheille.

Virkkalan kirkko

Familjeklubb

Fri lek, samvaro, kaffe

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.