Keskustan lähetyspiiri

Lohjan seurakuntakeskus

Menkää kaikkeen maailmaan. Lähetyskäsky ja apostoli Paavalin lähetysmatkat? Tutustumme myös Lähetysseuran Kaakkois-Aasiassa tehtävään lähetystyöhön. Alli Brummer johdattelee aiheeseen. Tervetuloa, myös uudet lähetysystävät!

Kahvitarjoilu.

Lohja

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Pusulan kirkko

Messu Pusulan kirkossa ja sen jälkeen lounas seurakuntatalossa.

Mukana Lähettiperhe Lehtinen. Tule toivottamaan lähettiperheemme tervetulleeksi takaisin Suomeen Etiopiassa tehdyn työn jälkeen. Messun jälkeen lounas seurakuntatalossa. Kahvien lomassa lisää kuulumisia.

Pusulan seurakuntatalo

Messun jälkeen lounas seurakuntatalossa. Lähettiperhe Lehtisen kotiinpaluujuhla. Kahvien lomassa kuulemme Lehtisten työstä Etiopiassa lisää.
Lounaan meille tarjoaa Martat.