Senioritorstai

Lohjan seurakuntakeskus

Kuukauden jokainen torstai on senioreille! Senioritorstaissa virkistäydytään, kohdataan, jaetaan taakkoja ja ollaan Jumalan kannattelemia.

Senioritorstai alkaa tuolijumpalla 11.10-11.40

Tuolijumpan jälkeen ohjelma jatkuu toimintatorstain ohjelmalla. Aiheena ajankohtaista digiasiaa ja neuvontaa, vieraana Reijo Perkiömäki, joka edustaa Enter Ry:tä (ikäihmisten tietotekniikkayhdistys), EKL:ää (Eläkeliiton verkosta virtaa -hanke )ja Lohjan sydäntä. Ota kännykkäsi mukaan, jos sinulla on sen toiminnasta kysyttävää, paikalla on useita asiantuntijoita! Juontajana pastori Emmi Gong. Ruokailu klo 12.00, 4€.

Tervetuloa!

Lohja

Nummen seurakuntatalo

Pusulan seurakuntatalo

Messun jälkeen lounas seurakuntatalossa. Lähettiperhe Lehtisen kotiinpaluujuhla. Kahvien lomassa kuulemme Lehtisten työstä Etiopiassa lisää.
Lounaan meille tarjoaa Martat.

Mäntynummen seurakuntatalo

Laurin sisarukset

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!