Perjantaikahvila Aunentuvassa

Tilaisuus muualla Nummi

Hyvää seuraa ja toimintaa osallistujien toiveiden mukaan. Kahvitarjoilu.

Perjantaikahvilassa ohjaajina Hilkka Lamberg ja Riitta Lausteela. Järjestäjinä Nummen alueseurakunta ja Apuomena. Lisätietoa diakoni Riikka Karinto 050-3742956 tai vapaaehtoistoiminnan vastaava Eila Sundell 045-8716690.

Nummi

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.