Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Syyskausi alkaa 19.8 ja päättyy 9.12 (ei ryhmää viikolla 42, 14.10 syysloma). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.