Juicen virret, Lasse Halme & Deep Sea Divers

Juicen virret, Lasse Halme & Deep Sea Divers Virkkalan kirkko

Tervetuloa kuuntelemaan Juice Leskisen tuttuja ja tuntemattomampia helmiä.

Tässä konsertissa sukelletaan Juicen syvällisiin kappaleisiin, tuttuihin ja tuntemattomiin helmiin. Kaikki tuntevat Juicen pintahitit, mutta pinnan alla hän oli vakava ja syvällinen lauluntekijä. Juicelle rakkaudessa oli uskonnollista syvyyttä. Hän näki maailman kulkevan kohti tuhoaan ja oli kriittinen yhteiskuntaa ja hallitsijoita kohtaan. Hän lauloi uskonnollisista aiheista, mutta haastoi perinteisen tavan ajatella.

Pastori, teologian tohtori Lasse Halme on tutkinut Juice Leskisen sanoituksia ja kirjoittanut kirjan Ollaan ihmisiksi: Juice Leskisen laulujen unelmat ja todellisuus. Tämän pohjalta hän on valinnut konserttiin kiinnostavan valikoiman Juicen syvällisiä kappaleita, jotka hän esittää bändinsä kanssa. Konsertin kuluessa hän avaa mielenkiintoisesti laulujen sisältöä ja Juicen ajatusmaailmaa.

Vapaa pääsy, ohjelma 5e.

Virkkala

Pikku Lauri

Avoin perhemuskari