Teologinen opintopiiri

Teologinen opintopiiri Lohjan seurakuntakeskus

Teologinen opintopiiri on matalankynnyksen opintopiiri kaikille seurakuntalaisille, kyselijöille, pohtijoille ja teologiasta kiinnostuneille.

Syyskuun teologisen opintopiirin asiantuntijavieraana on teologian maisteri ja psykoterapeutti Terhi Ketola-Huttunen, aiheena Sielunhoidon ja psykoterapian rajapinta, miten sielunhoito ja psykoterapia eroavat toisistaan?

Teologinen opintopiiri kokoontuu torstaina 7.11, Seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2). Asiantuntijaluento alkaa klo 18.00, jonka päätteeksi kysymyksiä ja keskustelua. Kahvitarjoilu klo 17.30. Tervetuloa!

Lohja

Sammatin seurakuntatalo

Evästä arkeen -ruokailu

Tule syömään!

Lohjan seurakuntakeskus

Senioritorstai

Kuukauden jokainen torstai on senioreille! Senioritorstaissa virkistäydytään, kohdataan, jaetaan taakkoja ja ollaan Jumalan kannattelemia.

Pusulan seurakuntatalo

Seurakuntakerho

Yhdessäoloa, keskustelua, laulua, kahvia, hengellisyyttä unohtamatta.