Yhteiseen pöytään -ilta

Lindkulla

Yhteiseen pöytään kokoonnutaan kerran kuussa lauantaisin, Lindkullassa.

Illan aikana valmistetaan yhdessä lämmin ateria lisukkeineen ja keräännytään yhteiseen pöytään jakamaan ateria ja pala elämää. Iltaan ovat tervetulleita kaikki yhteisestä tekemisestä kiinnostuneet, ruoanlaittokokemusta ei tarvita. Ryhmä kokoontuu kevätkaudella: 14.9, 12.10, 9.11, 14.12, klo 16-19.00, Lindkullassa (Karstunraitti 4). Aterian raakaa-aineet kustannetaan itse, n.6-8€ (rajoitettu osallistujamäärä). Ilmoittautuminen 3 päivää ennen kokoontumista Tea Järviselle, teahjarvinen@gmail.com tai 040 534 88 85.

Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.