Miesten saunailta

Miesten saunailta

Vivamo, Vivamontie 2

Ilta miehille, jossa ajankohtaisia aiheita, keskustelua, saunomista ja makkaranpaistoa

Marraskuun miesten saunaillassa on vieraana Perheasiainneuvottelukeskuksen johtaja Jussi Aukio. Jussin alustuksen aihe on "Valkoinen vai punainen kirkko 1918?". Miten kirkko toimi, kun sen jäsenet taistelivat toisiaan vastaan. Ilta alkaa klo 18.00 Vivamossa Leirikartanossa kahvilla, jonka jälkeen on vierailijan puheenvuoro. Tämän jälkeen on vuorossa saunomista ja makkaranpaistoa. Ilta päättyy hartauteen ja kotiin lähdemme viimeistään klo 21.00. Voit tulla omalla autolla suoraan Vivamoon tai jos tarvitset kyytiä, lähtee kimppakyytejä Vivamoon Kirkkokentältä klo 17.30.

Tule mukaan rentoon ja mukavaan miesten porukkaan!

Lohja

Aikuis-, yhteisö- ja vapaaehtoistyö, vapaapäivät ma, ti

Mäntynummen seurakuntatalo

Laurin sisarukset

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Virkkalan kirkko

Kun elämä satuttaa -konsertti

Yhteinen usko ja laulaminen yhdistävät baritoni Jorma Elorinteen ja hänen lapsenlapsensa Ida Lopandan. Säestäjänä diplomipianisti Ilmari Räikkönen.

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.