Miesten saunailta

Miesten saunailta

Vivamo, Vivamontie 2

Ilta miehille, jossa ajankohtaisia aiheita, keskustelua, saunomista ja makkaranpaistoa

Marraskuun miesten saunaillassa on vieraana Perheasiainneuvottelukeskuksen johtaja Jussi Aukio. Jussin alustuksen aihe on "Valkoinen vai punainen kirkko 1918?". Miten kirkko toimi, kun sen jäsenet taistelivat toisiaan vastaan. Ilta alkaa klo 18.00 Vivamossa Leirikartanossa kahvilla, jonka jälkeen on vierailijan puheenvuoro. Tämän jälkeen on vuorossa saunomista ja makkaranpaistoa. Ilta päättyy hartauteen ja kotiin lähdemme viimeistään klo 21.00. Voit tulla omalla autolla suoraan Vivamoon tai jos tarvitset kyytiä, lähtee kimppakyytejä Vivamoon Kirkkokentältä klo 17.30.

Tule mukaan rentoon ja mukavaan miesten porukkaan!

Lohja

Aikuis-, yhteisö- ja vapaaehtoistyö, vapaapäivät ma, ti

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Pikku Lauri

Omaishoitajien kirkkopyhä

Kaikkia omaishoitajia kutsutaan jumalanpalvelukseen Pyhän Laurin kirkkoon ja sen jälkeen Pikku Lauriin yhteiselle lounaalle ja tilaisuuteen.
Musiikki Saviruukku, puhe pastori Emmi Gong ja päätetään kahveihin.
Ruokailun takia ilmoittautuminen viimeistään 13.11. Laila Maininki puh.045 1965 123

Virkkalan kirkko

Virkistyspiiri