Torstaina kirkonmäellä

Nummen seurakuntatalo

Taito Heikkilä kertoo Open Doors -järjestön toiminnasta, joka auttaa vainottujen kristittyjen ympäri maailmaa.

Mikä on Open Doors?
Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors -järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors toimii ekumeenisesti, kristilliseltä arvopohjalta ja on poliittisesti sitoutumaton. Kristittyjen vainot ovat totta tänäänkin - kaukana ja lähellä.

Nummi

Sammatin seurakuntatalo

Lohjan seurakuntakeskus

Seniorifoorumi

Lohjan Seniorifoorumin syyskausi käynnistyy 24.10. klo 13 Seurakuntakeskuksessa aiheella elämän merkityksestä ja sen löytymisestä seniori-ikäisenä. Kun työelämä on jäänyt taakse, elämän arvot ja merkitys saattavat muuttua. Se mikä ennen oli tärkeää, jää ikääntyessä vähemmälle, ja samalla joudumme puntaroimaan oman elämän merkitystä uudelleen.

Nummen seurakuntatalo

Torstaina kirkonmäellä (FM Maria-Liisa Kallio)

Talvisodan presidentti Kyösti Kallio. FM Maria-Liisa Kallio kertoo isovanhempiensa Kyösti ja Kaisa Kallion kirjeenvaihdosta. Kirkonmäellä mukana myös Erkki Kuusanmäki ja Sanna Kuoppala. Kahvitarjoilu.