Torstaina kirkonmäellä

Nummen seurakuntatalo

Taito Heikkilä kertoo Open Doors -järjestön toiminnasta, joka auttaa vainottujen kristittyjen ympäri maailmaa.

Mikä on Open Doors?
Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors -järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors toimii ekumeenisesti, kristilliseltä arvopohjalta ja on poliittisesti sitoutumaton. Kristittyjen vainot ovat totta tänäänkin - kaukana ja lähellä.

Nummi

Turun Mikaelin seurakunta

Raamattu alusta loppuun -retki Turkuun

Lohjan seurakunta järjestää sunnuntaina 19.1. retken Turkuun Raamattu alusta loppuun -tapahtumaan, jossa kello 12-21 aikana käydään läpi Uuden testamentin kaikki kirjat 20 minuutin miniluennoilla. Sitä ennen osallistutaan kello 10 Mikaelin kirkossa pidettävään messuun.

Nummen kirkko

Messu Nummen kirkossa