Fikkarikirkko

Sammatin kirkko

Tule kokemaan kirkonmenot tehtävärasteilla taskulampun valossa.

Marraskuun illassa vietämme yhdessä perhemessua Sammatin kirkolla alkaen klo 17. Pue päälle säänmukaiset ulkovarusteet ja ota mukaan oma taskulamppu. Kirkkomaalla on tehtävärasteja koko perheelle ja kirkossa on katettuna ehtoollispöytä sinulle. Tapulissa saamme perhemessun jälkeen glögiä ja pipareita. Nähdään!
Mukana lastenohjaajat Sanna ja Pihla, vahtimestari Katja, Atte kanttori ja Paula pappi.

Sammatti

Saukkolan toimitila

Martin tupa

Martin tupa Saukkolan seurakuntakodilla. Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä. Yhteistyössä Nummen alueseurakunta ja K-market Landen.

Karjalohjan kirkko

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa messuun ja sen jälkeen kirkkokahveille seurakuntasaliin!
Vietämme 3. sunnuntaita loppiaisesta ja pyhän aiheena on "Jeesus herättää uskon".
Ystävyysseurakuntamme jäsenet Sakusta vierailevat ja saarnaa Sakun seurakunnan pastori Magne Mölster englanniksi ja häntä tulkaa Johanna Manner.