Fikkarikirkko

Sammatin kirkko

Tule kokemaan kirkonmenot tehtävärasteilla taskulampun valossa.

Marraskuun illassa vietämme yhdessä perhemessua Sammatin kirkolla alkaen klo 17. Pue päälle säänmukaiset ulkovarusteet ja ota mukaan oma taskulamppu. Kirkkomaalla on tehtävärasteja koko perheelle ja kirkossa on katettuna ehtoollispöytä sinulle. Tapulissa saamme perhemessun jälkeen glögiä ja pipareita. Nähdään!
Mukana lastenohjaajat Sanna ja Pihla, vahtimestari Katja, Atte kanttori ja Paula pappi.

Sammatti

Saukkolan toimitila

Perhekerho

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Karjalohjan Lasikirkko