Laurin sisarukset

Mäntynummen seurakuntatalo

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Jos olet 10-100 vuotias, pidät tanssimisesta, isrealilaisesta kansanmusiikista ja iloisesta seurasta tule tanssimaan Raamatun maiden tansseja. Laurin sisarukset on v. 2000 perustettu seurakunnan tanssiryhmä, joka tanssii "raamatun maiden" tansseja (pääasiassa israelilaisia kansantansseja). Vetäjänä toimii tanssinopettaja Wim van der Koij.

Ryhmä on seurakunnan tarjoama ja avoin. Kysy lisää nuorisotyönohjaaja Marita Laaksoselta, p. 050-5721579.

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.