Yhteinen syntymäpäiväjuhla

Nummen seurakuntatalo

Tervetuloa!

Syntymäpäiväjuhlaan on kutsutaan tänä vuonna 70, 75, 80 ja 85 vuotta täyttävät nummilaiset. Ilmoittautuminen juhlaan viim 1.11. diakoni Riikka Karinnolle. Mukana juhlassa Kuoppala Sanna, Kuusanmäki Erkki ja Karinto Riikka

Nummi

Sammatin seurakuntatalo

Lohjan seurakuntakeskus

Seniorifoorumi

Lohjan Seniorifoorumin syyskausi käynnistyy 24.10. klo 13 Seurakuntakeskuksessa aiheella elämän merkityksestä ja sen löytymisestä seniori-ikäisenä. Kun työelämä on jäänyt taakse, elämän arvot ja merkitys saattavat muuttua. Se mikä ennen oli tärkeää, jää ikääntyessä vähemmälle, ja samalla joudumme puntaroimaan oman elämän merkitystä uudelleen.

Nummen seurakuntatalo

Torstaina kirkonmäellä (FM Maria-Liisa Kallio)

Talvisodan presidentti Kyösti Kallio. FM Maria-Liisa Kallio kertoo isovanhempiensa Kyösti ja Kaisa Kallion kirjeenvaihdosta. Kirkonmäellä mukana myös Erkki Kuusanmäki ja Sanna Kuoppala. Kahvitarjoilu.