Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Syyskausi alkaa 19.8 ja päättyy 9.12 (ei ryhmää viikolla 42, 14.10 syysloma). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Pikku Lauri

Omaishoitajien kirkkopyhä

Kaikkia omaishoitajia kutsutaan jumalanpalvelukseen Pyhän Laurin kirkkoon ja sen jälkeen Pikku Lauriin yhteiselle lounaalle ja tilaisuuteen.
Musiikki Saviruukku, puhe pastori Emmi Gong ja päätetään kahveihin.
Ruokailun takia ilmoittautuminen viimeistään 13.11. Laila Maininki puh.045 1965 123

Virkkalan kirkko

Virkistyspiiri