Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Ojamon seurakuntakoti ja kerhotila

Monipuolista toimintaa ja rentoa yhdessäoloa perheille.

Virkkalan kirkko

Familjeklubb

Fri lek, samvaro, kaffe

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.