Pikku Lauri

Omaishoitajien kirkkopyhä
Kaikkia omaishoitajia kutsutaan jumalanpalvelukseen Pyhän Laurin kirkkoon ja sen jälkeen Pikku Lauriin yhteiselle lounaalle ja tilaisuuteen.
Musiikki Saviruukku, puhe pastori Emmi Gong ja päätetään kahveihin.
Ruokailun takia ilmoittautuminen viimeistään 13.11. Laila Maininki puh.045 1965 123

Omaishoitajien kirkkopyhä
Musiikki Saviruukku, puhe pastori Emmi Gong ja päätetään kahveihin.

Karjalohja, Lohja, Nummi, Pusula, Sammatti, Virkkala, Svensk verksamhet

Diakoni

Ojamo, Ojamon seurakuntakoti Ajanvaraus ja varmimmin tavoitettavissa tiistaisin 9-10

Pusulan seurakuntatalo

Ompeluseura

Ompeluseurassa kahvittelemme ja teemme käsitöitä, jokainen sitä, mikä on sydäntä lähellä. Seurakunta tarjoa tarvikkeet. Ohjaajana Marjatta Lahtinen.

Lohjan seurakuntakeskus

Keskustan lähetyspiiri

TM Simo Jouhi, Lähetyksen kaksi vuosituhatta. Lähetystyön historiaa pähkinänkuoressa apostolien ajasta nykypäivään.

Lohjan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityörinki

Teemme yhdessä käsitöitä lähetysmyyjäisiin.